Joululoman tunnelmissa

Moikka!

Tiistaina oli minun tämän vuoden viimeinen tentti ja sen jälkeen parin muun tunnin jälkeen alkoikin minun joululoma! Ihan käsittämätöntä, että se alkaa jo nyt, kun olin tottunut peruskoulussa ja lukiossa, että loma alkoi vasta pari päivää ennen jouluaattoa. Joululomalta palaaminen Joensuuhun tapahtuu myös aika myöhään, vasta tammikuun puolivälissä. Eli siis, melkein puolentoista kuukauden loma, täältä tullaan!

Joululomalle on minulla hieman suunnitelmia. Olen solminut pariin paikkaan työsopimuksen, joten joululomalla saan nauttia työnteosta. En ole oikein ikinä ollut mikään lomailija, vaan haluan yleensä tekemistä ja sisältöä elämääni. 

Olemme varanneet myös poikaystäväni kanssa reissun Vuokattiin, jotta pääsemme viettämään vielä yhteistä aikaa kahdestaan ennen joulua ja hänen armeijaan lähtöään. Ihanaa päästä kylpylään ja nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta syksyn kiireiden ja koulun jälkeen!

Suunnitelmissa on myös joululahjajojen ostoreissuja ja itse joulun järjestelemistä. Muuten joululoma menee kotona lähimmäisten kanssa olemisessa. 
Ihanaa, että saan viettää kunnolla aikaa perheen kanssa, varsinkin kun koko syksy on mennyt pääosin Joensuussa.

Olen kerennyt jo aloittaa jouluun valmistautumista. Kävin ostamassa pari päivää sitten jo omaan huoneeseeni joulukuusen, johon viriteltiin Lukaksen kanssa pallot ja valot. Joululahjoja on kertynyt myös monta kassillista jo varastoon. Minusta on yksi joulun ihanimmista asioista on se, kun saa muistaa toisia ja viettää rauhassa aikaa lähimmäisten kanssa!
 Olen myös leiponut joulun herkkuja ja nauttinut glögiä monta lasillista.

Mitä teidän joulukuuhunne kuuluu?

♥:lla Roosa

No comments:

Post a Comment