Näin olla kuin minä

1.  En tunne näyttelijöiden nimiä
Olen tunnettu siitä, että en tiedä näyttelijöiden nimiä juuri ollenkaan, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Ollaankin saatu useat kerrat naurut minun tietämättömyydestäni, taikka siitä kun luulen tietäväni jonkun nimen, mutta se meneekin ihan metsään.

2.  Suunnitelmallisuus
Pyrin suunnittelemaan elämääni aika paljon. Kalenteri kulkeekin minulla nykyään mukana melkein joka paikassa. Varsinkin yliopistossa tämä on alkanut korostua. 

3.  Kuhmo -rakkaus
Tämä tuskin yllättää ketään, joka on lukenut blogiani vähänkään kauempaa. Olen kyllä aina pitänyt kotisseudustani, mutta opiskelemaan muuttaessani tämä on korostunut entistä enemmän. Vertaan kaikkea Kuhmoon ja ajattelen kuinka paljon helpompaa on Kuhmossa. Saatan esimerkiksi lykätä jonkun tuotteen ostamisen Kuhmoon, sillä tiedän että sieltä sen löytää varmasti siitä yhdestä tietystä paikasta tutusta kaupasta.

4.  Muistiinpanot
Tykkään tehdä paljon, painosanalla PALJON, muistiinpanoja. Kirjoitan niitä käsin sekä tietokoneella. Ne ovat minun valttikorttini opiskelussa. Niiden avulla opin asiat ja niistä on helppo tarkistaa asiat nopeasti ennen koetta kuin lukea kirjasta.
Niiden avulla saa myös hyvin erilaisia syy-seuraussuhteita esiin.

5.  Hassut sanat
Minulla on tapana väännellä ja keksiä omia sanoja. Ollaankin joskus naurettu, että välillä tarvittaisiin Roosa-Suomi-Roosa -sanakirja. Minun vääntelemiä ja keksimiä sanoja on esimerkiksi hökötööri ja hönttimöntiäinen.

6.  Puhelin aina kateissa, varsinkin Kuhmossa
Joensuussa tätä ongelmaa ei hirveänä ole, mutta Kuhmossa saa melkein viikottain, joskus jopa päivittäin kuulla sanat: Missäköhän minun puhelin ei taas maha olla?
Usein se on vielä äänettömällä, joten siihen soittaminenkaan ei auta. Noo, sitä on sitten etsitty välillä suurellakin joukolla ja ainakin vielä se on aina löydetty välillä mitä ihmeellisimmistäkin paikoista. Kerran se oli mennyt vahingossa siskoni tavaroiden mukana sen poikaystävän luo.

7.  Kovaäänisyys
Puhun välillä aika kovaan ääneen. Siskollani onkin videoita tallessa, joissa kuuluu toiselle puolelle meidän taloa, kun selitän jotain asiaa jollekkin tohkeissani. 

8.  Glögi, joulutortut ja joulu
Rakastan glögiä ja joulutorttuja yli kaiken. En osaa edes arvioida kuinka paljon olen juonut glögiä tänä vuonna!

9.  Palelu
Minua palelee lähes aina. Olen aina se, jonka löytää viltin alle hautautuneena. Nykyään minun palelu alkaakin olla jo kuin joku vitsaus!

10.  Energisyys
Minua on kuvattu durasel -pupuksi. Olen nyt joululomalla esimerkiksi kerennyt tehdä neljää eri työtä. Tämä minun energisyys juontaa juurensa jo lapsuudesta, jolloin hypin ja pompin joka puolelle energisenä ja iloisena :)

Roosa

No comments:

Post a Comment