Super helppo ja hyvä kanapasta!

Moikka!

Mulla on nyt ollut pari viime viikkoa vähän helpompaa ja rennompaa koulun suhteen, joten mulla on ollut myös aikaa testailla vähän uusia reseptejä. Yleensä olen tehnyt yhtä ruokaa yhden isomman annoksen ja syönyt sitä melkein koko viikon, mutta nyt olen kerennyt kokkailla useita ruokia yhden viikon aikana.

Yksi tämän hetken lemppariruoistani on kanapasta. Joululomalla äitini teki kotona sitä ja ihastuin siihen. Nyt Joensuussa kokeilin lisätä mukaan vähän kasviksia, ja siitä tulikin entistä maukkaampaa.
Mä tykkään pippurista mausteena ihan hirveenä, joten voisinkin kutsua tätä pippuriseksi kana-kasvispastaksi.

Pippurinen kana-kasvispasta




1pkt kanapojan fileesuikaileita
(tällä kertaa ostin valmiiksi hunajamarinoituja, mutta toimii myös maustamattomana, jos sen maustaa esimerkiksi broilerimausteella
1 paprika
1 pieni tölkki herkkusieniviipaleita
4dl täysjyväpastaa 
(tällä kertaa minulla oli kämpillä vain makaronia, joten tein siitä. Yleensä tykkään tehdä kuitenkin tämän erilaisista pastoista)
1 kasvisliemikuutio
1prk mustapippurikermaa
paprikamaustetta, pippuria, chilimaustetta, basilikamaustetta

1. Laita vesi kiehumaan ja lisää kiehuvaan veteen kasvisliemikuutio sekä pasta. Sekoita keittyessä.
2. Laita fileesuikaleet paistumaan pannulle, Niiden paistuessa leikkaa paprika kuutioiksi ja herkkusienet pienemmiksi palasiksi. Lisää ne fileesuikaleiden joukkoon.
3. Kun pasta on kypsää, kaada vesi pois ja lisää joukkoon kana-paprika-herkkusieni seos. Sekoita ne sekaisin.
4. Kun pastat ja kana-paprika-herkkusieni seos on sekoitettu, lisää mukaan kerma. Anna kiehua hetki.
5. Lopuksi voit vielä maustaa pastan haluamallasi mausteilla. Minä laitoin vielä vähän lisää pippuria, paprikaa, chilimaustetta ja basilikamaustetta. Tähän sopisi varmasti hyvin myös tuore basilika!


Mukavaa viikkoa kaikille!

Roosa

No comments:

Post a Comment