Maaliskuu

Heipparallaa täältä sairasvuoteen pohjalta. Tämän viikon alku on mennyt kokonaan sairastaessa: sunnuntaina mulle nousi kurkkukivun ja yskän lisäksi vähän lämpöä, joka sitten nousi maanantaina jopa 38,5 asteeseen saakka. Myös mun molemmat silmät on tulehtunut ja kurkkukipu ja yskä rassaa koko ajan.
Ei ole siis hirveesti tarvinnut miettiä Joensuuhun lähtöä...
Onneksi kerkesin sairastua Kuhmossa ollessani, ettei tarvitse yksin maata sängyn omana Joensuussa!

Viime viikolla pyörähti maaliskuu käyntiin. Aika on mennyt tosi nopsasti, vastahan se vuosi alkoi ja nyt on jo muka ensimmäisiä kevätkuukauksia! Mutta en kyllä valita, kyllä tässä kylmyyden ja lumisateen keskellä on jo alkanut kevättä ja kesää kaipaamaan...

Mun maaliskuu 2019

Ihanat ulkoilukelit
- Mä olin lapsena tosi kova hiihtäjä, mutta yläkoulun ja lukion aikana se harrastus jäi taka-alalle. Nyt kuitenkin kiinnostus hiihtämistä kohtaan on lisääntynyt ja en malta odottaa, että pääsen järven jäille auringon lämmittäessä hiihtelemään.
- Oon myös tykännyt käydä luistelemassa, etenkin Lukaksen ja perheenjäsenteni kanssa, vaikka näytänkin mailan kanssa välillä ihan ankanpojalta, hah. 
Jarruttamisen olen kuitenkin jotenkin oppinut tämän syksyn aikana, se on jo iso plussa. Jospa sanonta: harjoitus tekee mestarin, pitäisi kohdallani edes hitusen paikkansa.  Ei mun mestari tarttee olla, mutta oishan se kiva, jos sen kiekon joskus saisi kiinnikin tai jos siihen jopa joskus osuisi :).

Töiden teko
- Pääsen taas sijaistamaan ensi viikolla alakoululle. Ootan sitä jo tosi paljon, sillä viime sijaistamisista on vierähtänyt jo hetki. Sijaistamisessa on parasta se, kun alkaa nähdä oman kehityksen, jonka opiskeluni minulle alkavat antaa.
- Odotan myös mahdollisia muita työtarjouksia, joita minulle saattaa kuukauden aikana tulla. Ollaan esimerkiksi puhuttu paikallislehden päätoimittajan kanssa, että voisin tehdä heille taas avustajankeikkoja!

Autokoulu
- Mullahan on siis ajokortti, mutta autokoulun riskiajovaihe mulla on vielä käymättä. Toivoisinkin, että saisin käytyä sen tässä kuussa mahdollisimman pitkälle, että ei tarvitsisi miettiä sen käymistä koko kevättä. Tavoitteena olisi ainakin teoriatunnit suorittaa tässä ihan lähiaikoina!

Hyvä ruoka
- Kerroinkin äskettäin, että kevään lukulistallani on pari ruokakirjaa. Odotan innolla, että pääsen tässä kuussa testailemaan sieltä uusia reseptejä. Olen myös löytänyt blogeista ja instagramista monia herkullisia ohjeita, joita jaan myös varmasti täällä. jos ne vain onnistuvat!

Koulun vika periodi ja enkun kurssi
- Kouluvuoden vikaa periodia odotan innolla, sillä siellä starttaa monta uutta, kivaa ja mielenkiintoista ainetta, kuten bilsa, mantsa, fysiikka, kemia, kirjoitusviestintä ja TATA-aineet. 
Siellä alkaa kuitenkin myös minua pelottava enkun kurssi. Monille ruotsin kurssi on se kynnyskysymys, mutta minulle se on kuitenkin englanti. Minun ei oo tarvinnut opiskella englantia vuoteen, joten jo yhden lauseen muodostaminen englanniksi tuottaa mulle otsalle hikikarpaloita. Minä kun en ikinä ole ollut mikään erityisen hyvä englannissa ja kielissä muutenkaan...

Tässäpä olisi tiivistettynä mun maaliskuuta: opiskeluja, ulkoilua, vähän töitä ja ruokaa.
Millainen maaliskuu sulla tulee olemaan?

Roosa


No comments:

Post a Comment