Suhtautumiseni meikkaamiseen 2 ja meikkipussin sisältö

Moikka!

Julkaisin kesällä postauksen siitä, kuinka suhtautumiseni meikkaamiseen on muuttunut. Aattelin nyt vähän päivittää mun tilannetta ja samalla kertoa, mitä meikkipussiini kuluu silloin, kun meikkaan ja mun lempimeikkituotteista.

Kun yliopisto alkoi, päätin heti alusta alkaen, että jos en tee meikkaamisesta itselleni kynnyskysymystä, ei siitä tulekaan sellaista. Päätin siis alusta asti olla meikkaamatta, joten nytkään minun ei tarvitse meikata kouluun, koska "meikkasin aiemmin ja näytän niin erilaiselta ilman meikkiä". Kaikki ovat tottuneet näkemään minut koululla ilman meikkiä, joten jo pieni meikkaaminen riittää, jos haluan vähän panostaa esimerkiksi tapahtumiin.

Jossain tilanteissa olen kuitenkin päättänyt pitää tätä "meikkaamis-minää" yllä. Tällainen tilanne on esimerkiksi kun olen sijaisena koulussa. Toivon, että se on tulevaisuuden työpaikkani, joten olen halunnut panostaa siihen. Kuitenkin esimerkiksi liikunnansijaisena skippasin kerran meikkaamisen.

Ne harvat kerrat, muutaman kerran kuukaudessa, kun meikkaan, haluan käyttää laadukkaita tuotteita, jotta voin aina olla tyytyväinen lopputulokseen. Laadukkailla tuotteilla en tarkoita kalliita meikkituotteita, sillä ei ainakaan minun lompakkoni opiskelijana veny niihin. Mulle laadukkaat tuotteet on tuotteita, joilla on hyvä hinta-laatu .suhde ja jotka ovat osoittautuneet käytössä mulle hyviksi.
Minun meikkaamisessa varmaan tärkein osuus on kasvojen puhdistus ja kosteutus ennen primeria ja meikkivoidetta. Kerran unohdin kosteusvoiteen, jolloin meikkipohjastani tuli todella epäonnistunut. Meikkivoide ei levittynyt tasaisesti iholleni vaan se jäi enemmänki kokkareiksi.

Mitä meikkipussini sisältää?Mun ihan lempi sarja on ollut nykyään Lumenen Invisible ja Nordic nude sarjat . Näistä sarjoista minun meikkipussiini kuuluvat primeri, meikkivoide sekä sävyttävä kosteusvoide. Jos haluan todella peittävän pohjan laitan ennen meikkivoidetta sävyttävän kosteusvoiteen, mutta useimmiten laitan pelkkää meikkivoidetta. 
Ennen jouduin pompottelemaan tosi paljon eri meikkivoiden välillä. Mikään ei oikein ikinä tuntunut olevan oikean värinen tai peittävän riittävästi. Jotkut teki naamastani liian mattaisen, minä kuitenkin halusin meikkivoiteeltani kasvoille peittävyyden lisäksi luonnollista hehkua. Päädyin viime syksynä kokeilemaan tätä kyseistä meikkivoidetta, enkä ole ollut varmaan ikinä tyytyväisempi mihinkään muuhun meikkivoiteeseen. Tää on iha huippu, varsinkin kun sitä käyttää Invisible -sarjan primerin kanssa!

Myös tämä Lumenen LEMPEÄ -sarjan kosteusvoide on ollut ihan yksi lemppareista jo pidemmän aikaa. Se kosteuttaa ihon tosi hyvin! Varsinkin näin talvella ainakin minun iho tarvitsee kunnon tehokosteutusta.


Näiden lisäksi meikkipussiini kuuluu sekalaisesti eri firmoilta meikkejä. Nämä alla olevat tuotteet ovat valikoituneet meikkipussiini jo useamman vuoden aikana:

Nyxin Tame & Frame Tinted Brow Pomade kulmaväri (sävy brunette) on ollut jo useamman vuoden mun lemppari kulmienlaittovälineitä yhdessä Lumenen Nordic Chicin kulmakarvageelin (sävy 3, vaaleanruskea) kanssa. Minusta näissä molemmissa kohtaavat hinta-laatusuhde erittäin hyvin. Tykkään ensin levittää kulmakarvageeliä, ja sen jälkeen täyttää kulmia vielä Nyxin kulmavärillä, jos on tarvetta.

Toinen pitkäaikainen lemppari on Maybelinen Fit me -sarjan Concealer (sävy 05). Tätä oon käyttänyt niin pitkään kun jaksan vaan muistaa. Tätä on löytynyt yleensä aina hyvin Kuhmosta, joten on ollut helpottavaa, kun ei ole tarvinnut lähtee esimerkiksi tilailemaan tätä vanhan loppuessa mistään nettikaupasta.

Kolman all time favourite meikkituote mulla on Maybelinen Lash Sensational Waterproof maskara. Mulla oli ennen tätä ongelmana, että mun ripset lässähti melkeimpä heti, kun olin levittänyt ripsarin. Tämän kohdalla mulla ei onneks oo ollu tätä ongelmaa. Oonkin käyttänyt tätä sit monta monta vuotta, koska tää on toiminut hyvin enkä oo jaksanut lähtee etsii uutta ripsarii, joka ei lässähdyttäisi mun ripsiä.
Ainoo miinus on ehkä se, että kun tää on vedenkestävää, menee mulla aika paljon aikaa tätä poistaessa. Vedenkestävänmeikin poistoaineet yleensä ärsyttää myös  mun silmii aika paljon... Tämän ongelman oon ratkaissu kuitenkin niin, että saatan joskus jättää ripsivärin kokonaan laittamatta, jos tuntuu että silmät on jo valmiiksi tosi kuivat.

Ainoo uutuus tässä kuvassa ja mun meikkipussissa on IsaDoran Face Sculptor setti (sävy 02, Cool pink). Siinä on siis poskipuna, bronzer ja highlighter samassa pakkauksessa. Ostin tämän vasta joulun jälkeen, kun edellinen varjostuspaletti oli mennyt vanhaksi. Oon tykännyt tästä ihan hirveesti! Kaikki nämä 3 tuotetta levittyy hyvin kasvoille ja näillä saa aikaan tosi luonnollisen näköiset varjostuksen ja korostuksen kasvoille. Suosittelen!


Tällä hetkellä mun meikkipussista puuttuu puuteri. Oon käyttänyt niin irto- kuin kivipuuteriakin. Tällä hetkellä mulla onkin pohdinnassa, että kummanlaisen puuterin ostan nyt seuraavaksi.

Roosa

No comments:

Post a Comment