Herkullinen pestoleipä

Moikka!

Olen tykästynyt nyt kokeilemaan erilaisia leipäreseptejä, joiden parhaimistoa aion jakaa teille aika-ajoin myös täällä blogin puolella. Ensimmäisenä vuorossa on Anni Hautalan ruokakirjan reseptistä tuunattu pestoleipä. Pesto oli minulle aikaisemmin vieras tuttavuus, mutta nyt olen tykästynyt siihen todella kovasti!





Tarvikkeet:
2 paahtoleipää
Pestoa
Tomaattia
Fetaa
Kurkkua
Mustapippuria
Tuorebasilikaa

Aloita laittamalla leivät paahtimeen. Paahdettujen leipien päälle sipaisen veitsellä hieman pestoa ja lisään tomaattiviipaleet. Sen jälkeen lisään fetaa ja mustapippuria. Fetan päälle siivutan kurkusta vielä muutaman ohuen viipaleen ja maustan leivän lisäämällä basilikaa. Lopuksi painan leivälle toisesta paahtoleivästä kannen ja leikkaan leivän kulmasta kulmaan kahteen osaan. 

Minun lisäksi tästä on tykännyt kotona äitini, äidin mies sekä sisarpuoleni!! Kannattaa todellakin testata, mikäli yhtään tykkää pestosta tai fetasta :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

- Roosa

No comments:

Post a Comment