Mitä olen perinyt vanhemmiltani?

Moikka! Tänään ajattelin kirjoitella teille siitä, mitä kaikkea olen perinyt vanhemmiltani! 

1. Pieni jalankoko
Minun kenkäni koko on pieni. Minun olisi parempi varmaan aloittaa kenkien shoppailu suoraan lasten puolelta, sillä sieltä aika usein sopivat kengät. Viimeisin kenkäostos oli ihanat keltaiset kumpparit, joiden koko oli 35, heh. Isälläni on myös pieni kengän koko.

2. Anteeksi antaminen ja asian unohtaminen
Annan riidat tosi helposti anteeksi ja yleensä olen se osapuoli, joka pyytää anteeksi, sillä en jaksa riidellä. Ja kun asia on sovittu, en jaksa niin sanoja repiä haavoja auki. En siis halua palata vanhoihin riitoihin enää takaisin.

3. Huomaavaisuus
Pyrin huomioimaan jokaisen edes jollain tavalla. Minusta on hirveää nähdä joku istumassa yksin jossain. Haluaisin mennä yksinäisen luo, vaikka en tuntisikaan häntä, sillä yksinäisyys on yksi hirveimmistä asioista maailmassa.

4. Pöljän innokas työntekijä
Tykkään tehdä töitä. Oikeasti. Olen parhaimmillaan työskennellyt yhtä aikaa kolmessa eri työssä. Joskus olen tehnyt aamuvuoron koululla ja mennyt vielä iltavuoroon kauppaan, sillä en oikein osaa sanoa ei, koska minusta on kiva, kun on tekemistä.

5. Samoja työtehtäviä
Isäni työskentelee samassa paikassa, missä minä olen ollut useat kerrat kesätöissä. Lisäksi äiti on työskennelyt samoissa työpaikoissa kuin minä, esimerkiksi kaupassa ja paikallislehdessä.

6. Perheenjäsenten puolen pitäminen
Olen valmis aina puolustamaan läheisiäni. Monet kerrat olen ärähtänyt ihmisille, jotka eivät kunnioita läheisiäni tai käyttäytyvät epäreilusti heitä kohtaan.

7. Penkkiurheilu
Tykkään seurata urheilua tosi paljon. Lajeista jääkiekko iskee minuun eniten, niin kuin se iskee äitiini ja isäänikin.

8. Ei malta sairastaa
Yleensä pienet flunssat eivät saa minua pysähtymään, sen takia yleensä yskä ja nuha venyvät minulla pitkiksi ajoiksi. Joskus on kuitenkin pakko jäädä kotiin sairastamaan, esimerkiksi kuume tai mahatauti, mutta mieluiten palaan takaisin arkeen mahdollisimman pian kun on mahdollista.

9. Ystävällisyys
Haluan olla ystävällinen. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että en ikinä lyö luuria korvaan puhelinmyyjälle. He tekevät vain työtään, joten en halua olla ilkeä heillekkään.

Onko teillä mitään selviä asioita, joita olette perineet vanhemmiltanne?

- Roosa

No comments:

Post a Comment